top of page
  • Writer's pictureSveikatos Garantas

Gruodžio 3 d. Tarptautinė neįgaliųjų žmonių diena

Būkime supratingi, nelikime abejingi...


Gruodžio 3-iąją minima Tarptautinė neįgaliųjų žmonių diena. Šią dieną išskirtinis dėmesys sutelkiamas į žmonių su negalia problemas, visuomenė skatinama aktyviau dalyvauti neįgaliųjų bendruomenės veikloje, informuojama apie turintiems negalią skirtus inovatyvius, įprastus kasdienius veiksmus padedančius atlikti mokslo sprendimus.


Deja, tikrai nė vienas nežinome, kas mūsų laukia ateityje. Taip, galime suplanuoti, nubrėžti gaires, išvysti vizijas, tačiau kaip dažnai Dievas pasijuokia iš tokių planų… Tačiau ir numoti ranka į viską ar pasiduoti likimo tėkmei taip pat nepatartina. Kokia išeitis?

Neatsisakykime to, ką siekiame įgyvendinti, tačiau atminkime, jog susiklosčius tam tikroms aplinkybėms ar įvykus nelaimei būtis gali pasikeisti tiesiog akimirksniu! Branginkime gyvenimą, elkimės atsakingai, nelikime abejingi kitų skausmui.


Rūpinkimės sveikata šiandien ir neatidėkime visko rytdienai!


Klinikos „Sveikatos garantas“ gydytojai yra pasiruošę atsakyti į visus su sveikata susijusius klausimus! Jūsų laukia aukštos kvalifikacijos profesionalų kolektyvas: šeimos, vidaus ligų gydytojai, kardiologai, endokrinologai, pulmonologai, urologai, akušeriai-ginekologai, intymios sveikatos ir kitų sričių specialistai.


Saugokime kitus, saugokimės patys!



2 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page