top of page
  • Writer's pictureSveikatos Garantas

Lapkričio 8 d. Europos sveikos mitybos diena

Valgykime sveikai, sveikatinkimės tinkamai, gyvenkime kokybiškai!


Lapkričio 8-oji - Europos sveikos mitybos diena.


Kartais atrodo, jog apie sveiką mitybą kalbame net per dažnai, tačiau statistika byloja, kad, deja, nutukimas Europoje didėja, o turintys antsvorio asmenys ignoruoja faktus, įrodančius, kad papildomi kilogramai tikrai kenkia sveikatai ir gali sukelti įvairias lėtines ligas.


Fizinis aktyvumas, darbo ir poilsio režimo paisymas, emocinis stabilumas išties formuoja kokybišką gyvenseną. Tik prie šios komfortišką savijautą garantuojančios grandinės būtina prikabinti ir sveiką mitybą, padedančią palaikyti daugelio siekiamybę – optimalų kūno svorį.

Klinikos „Sveikatos garantas“ gydytojas endokrinologas konsultuoja, kaip sveikai galima atsikratyti antsvorio, kaip įmanoma pagelbėti netinkamų dietų nualintam organizmui, pataria, kokių priemonių imtis norint išlaikyti pastovų kūno svorį, atlieka būtinus tyrimus bei skiria tinkamą sveikatinimosi ar gydymo programą.


Jei Jus vargina greitas nuovargis, silpnumas, padidėjęs dirglumas, mieguistumas bei troškulys, jei tenka dažnai šlapintis, slenka plaukai, lūžinėja nagai, o širdies plaka lyg pašėlus - Jums taip pat būtina kreiptis į endokrinologą. Atvykite į kliniką „Sveikatos garantas“ – konsultuojame, diagnozuojame, gydome.



5 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page