top of page
  • Writer's pictureSveikatos Garantas

Rugsėjo 26 d. Pasaulinė kontracepcijos diena

Nebūkime abejingi, būkime atsakingi!


Kontracepcijos klausimai turi būti aktualūs kiekvienam!


Rugsėjo 26-oji – Pasaulinė kontracepcijos diena. Šiandien pasaulyje aktualizuojamos saugaus sekso bei šeimos planavimo temos.


Apie intymią sveikatą kalbėti tikrai nėra gėda, o brandu bei ypač sveikintina. Taigi, ką žinome apie kontraceptikus? Kuri priemonė yra patikimiausia? Priimtiniausia? Kaip gausioje pasiūlos jūroje rasti sau tinkamiausią?


Taip, galime pasirinkti kontraceptikus patys, mums gali patarti vaistininkas, tačiau atminkime, jog mūsų sveikatai pačią saugiausią kontracepciją skirs tik gydytojas!

Mielieji, intymi sveikata yra glaudžiai susijusi su bendra organizmo sveikata. Tad nenustokite domėtis, klauskite profesionalų, aiškinkitės, skatinkite smalsauti ir kitus. Na, o vystydami partneriškus santykius – ne tik intymioje srityje – prisiimkite atsakomybę ir neperduokite jos kitam.


Klinikos „Sveikatos garantas“ gydytojai į su kontracepcija susijusius klausimus atsako išties kiekvieną dieną. Klinikoje dirba puiki akušerių-ginekologų, urologų bei intymios sveikatos specialistų komanda, turinti didelę darbo patirtį ir žiniomis bei gebėjimais grįstą profesinę kompetenciją.


Išklausome, konsultuojame, atliekame profilaktines patikras, gydome.


3 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page