top of page
  • Writer's pictureSveikatos Garantas

Rugsėjo 4 d. Pasaulinė seksualinės sveikatos diena

Seksualinė gerovė – bendros sveikatos gerovė!


Nuo 2012-ųjų rugsėjo 4-ąją Lietuvoje minima Pasaulinė seksualinės sveikatos diena (PSSD). Taigi, jau skaičiuojame antrą dešimtmetį nuo šalyje prasidėjusios viešos, intymiai sveikatai skirtos švietėjiškos veiklos pradžios.


Išties yra jautrių, nenorimų viešinti ar gėdingų temų. Tačiau išsakyti gydytojui seksualinės sveikatos problemas tiesiog būtina! Klinikoje „Sveikatos garantas“ dirba profesionalūs, ilgametę patirtį turintys ginekologai, urologai bei intymios sveikatos specialistai.

Tam, kad seksualinė sveikata nekeltų problemų ir buvimas kartu išties džiugintų, atvykite į kliniką „Sveikatos garantas“ ir išmėginkite unikalias, neskausmingas ir ypač paveikias DDR terapijos procedūras. Jokios invazijos, jokio šalutinio poveikio, o puikus rezultatas juntamas tikrai greit!


Po DDR – komfortas vėl!


DDR terapijos sesiją rekomenduojame įvairioms žmonių grupėms: turintiems įtampos šlapimo problemų, norinčioms pastoti bei jau gimdžiusioms moterims, aktyviai sportuojantiems, dirbantiems sėdimą darbą ar siekiančioms pagerinti seksualinį aktyvumą poroms.


Paneigiame mitus, konsultuojame ir gydome!



2 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page