top of page
  • Writer's pictureSveikatos Garantas

Rugsėjo 26 d. Pasaulinė kontracepcijos diena


Kontracepcijos klausimai turi būti aktualūs kiekvienam!


Rugsėjo 26-oji – Pasaulinė kontracepcijos diena. Šiandien išties aktyviau nei kitomis dienomis kalbama apie kontracepcijos svarbą bei priimamus šeimos planavimo sprendimus. Būdami abejingi ar neatsakingi negerbiame ne tik savęs, bet ir artimųjų, šeimos, giminės, bendruomenės.


Prisiimkime atsakomybę, neperkelkime jos kitam, domėkimės, klauskime profesionalų, aiškinkimės, nes intymi sveikata glaudžiai susijusi su bendra organizmo sveikata. Stenkimės sužinoti patys, paskatinkime kontracepcija domėtis ir kitus.


Apie intymią sveikatą kalbėti ne gėda, o tikrai brandu bei ypač sveikintina. Tad ką žinome apie kontraceptikus? Kuri priemonė yra patikimiausia? Priimtiniausia? Kaip nepaskęsti mitų vandenyne ir iš gausios pasiūlos pasirinkti sau tinkamiausią?


Informacijos interneto platybėse tikrai daug, yra galimybė susipažinti su kontraceptikų rūšimis, atkreipti dėmesį į pliusus ir minusus, galbūt net keletą jų pasitarus su vaistininku išbandyti. Bet! Saugiausią jūsų sveikatai gali skirti tik gydytojas!


Klinikos „Sveikatos garantas“ gydytojai į su kontracepcija susijusius klausimus atsako išties kiekvieną dieną. Klinikoje dirba puiki akušerių-ginekologų, urologų bei intymios sveikatos specialistų komanda, turinti didelę darbo patirtį ir žiniomis bei gebėjimais grįstą profesinę kompetenciją.


Išklausome, konsultuojame, atliekame profilaktines patikras, gydome.


22 peržiūros

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page