top of page
  • Writer's pictureSveikatos Garantas

Sausio 3 d. Tarptautinė smegenų veiklos ir fizinės būklės sąryšingumo diena

Nauji metai – nauji iššūkiai ir naujos galimybės!


Kasmet sausio 3-ąją kalendorius rekomenduoja atkreipti dėmesį į fizinės būklės ir smegenų veiklos sąryšingumą: kviečia susipažinti su naujausiais tyrėjų darbais, siūlo pasidomėti įvairiomis sveikatinimosi idėjomis ar praktikomis, pataria įvertinti paveikias priemones, gerinančias organizmo funkcionalumą, ir akcentuoja visas galimybes, susijusias su smegenų mankšta, aktyviu gyvenimo būdu bei pozityvumo sklaida. 


Ryšys tarp smegenų ir kūno gerovės – aktuali tema. Tad kaip galime padėti skirtingoms organizmo sistemoms funkcionuoti geriau ir glaudžiau?

Dar kartą pakartosime esmines sveikatinimosi tiesas. Mielieji, stenkitės subalansuotai maitintis, nevenkite judėti, mankštintis, grūdintis, komfortiškai išsimiegokite, taisyklingai kvėpuokite, išgerkite pakankamą kiekį vandens, lavinkite atmintį, mokykitės naujų dalykų, raskite laiko poilsiui, hobiui, buvimui su savimi ir jei tai atliksite kasdien, patikėkite, tikrai sulauksite teigiamų ir džiuginančių pokyčių.   


Svarbiausia – išsiugdyti tinkamus sveikatinimosi įpročius, reguliariai pasitikrinti sveikatą, o pajutus pirmuosius ligos simptomus nedelsti ir laiku kreiptis į gydytojus. 


Apsilankykite pas klinikos „Sveikatos garantas” šeimos gydytoją, kuri atliks ne tik profilaktinius sveikatos tikrinimus, bet ir konsultuos, diagnozuos ligą bei skirs tinkamą gydymą.


Šeimos gydytojas Jums išduos ir reikalingas sveikatos pažymas (elektroninius nedarbingumo pažymėjimus, sveikatos pažymas vairuotojams, darbui, leidimui įsigyti ginklą, laivavedžiams ir kt.).


Garantuojame greitas ir kokybiškas sveikatos paslaugas!



3 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page